Jak vybrat dekorační věnce na dveře a jak je zavěsit?

Dekorativní věnce jsou nezbytnou součástí každého ročního období. Můžete jimi ozdobit vchodové dveře domu nebo kterýkoliv pokoj. Tyto věnce jsou také skvělé pro dekoraci obchodů a komerčních prostor, včetně kanceláří, protože vytvářejí příjemnou atmosféru pro vaše zákazníky.

Prohlédněte si náš bohatý sortiment dekoračních věnců na dveře nebo do interiéru, kde si můžete vybrat z mnoha různých stylů a motivů. Jsou vyrobeny z přírodních materiálů, jako jsou květiny a vinné révy, a dodají vašemu domovu barvu a teplo v průběhu různých ročních období.

Proč koupit věnec na dveře?

V České republice a na Slovensku jsou ručně vyráběné věnce na dveře populární dekorací, kterou si obzvláště oblíbily ženy všech věkových skupin. Ti odvážnější a kreativnější si věnec nebo dekoraci mohou vytvořit sami, ale někdy to nevyjde podle očekávání a je třeba sáhnout po profesionálně provedené práci. Decentní a elegantní nebo naopak výrazně barevný dekorativní věnec na vašich vstupních dveřích určitě zaujme sousedy i náhodné kolemjdoucí.

Jak si vybrat ten správný?

Věnec i dekoraci je potřeba barevně sladit s místem kam je umístíte. V případě potřeby vám s tímto výběrem můžeme poradit.

Věnce jsou vyráběny z různých sušených přírodních i umělých materiálů, buď samostatně, nebo v kombinaci. Navíc jsou doplněny o různé doplňky, jako jsou dekorativní konvice, světla, figurky a podobně. Tyto materiály jsou seskupeny do následujících kategorií podle ročního období, umístění, nebo i podle přání zákazníka:

  • Jarní věnce na dveře a do interiéru
  • Velikonoční věnce na dveře a do interiéru
  • Letní věnce na dveře a do interiéru
  • Podzimní věnce na dveře a do interiéru
  • Vánoční věnce na dveře a do interiéru
  • Celoroční věnce na dveře a do interiéru

Rozměry (průměr) se pohybují cca od 15 cm do 60 cm. Ručně zhotovené věnce z přírodních materiálů, jako je sláma nebo břízové větve, mohou být i větší.

Hotový věnec jednoduše pověste na háček, nebo jej zavěste pomocí provázku nebo stuhy přes dveře. Při umístění venku, jak je vidět na fotografii, je nejlepší použít závěsný háček nebo dostatečně silný drát.

Věnce a dekorace DekorX

Podívejte se na naši nabídku věnců a dekorací! Jednoduše použijte filtr pro snadné vyhledávání podle barvy nebo možná podle ročního období v kategorii. https://www.dekorx.cz/vence a https://www.dekorx.cz/dekorace