Menší dar pro Domov pro seniory Napajedla

Byli jsme osloveni domovem pro seniory s žádostí o zaslání výrobní materiálu na dekorací, věnců atd. kvůli obnově a výzdoby ale hlavně kvůli zabavení jejich klientů. Domov pro seniory v reakci na náš menší dar umístil poděkování na své webové stránce. Na adrese https://www.dsnapajedla.cz/aktualne/aktuality/podekovani-za-material-ke-tvoreni-1021cs.html můžete najít srdečné díky adresované naší firmě.

Paní Martina Filáková, vedoucí přímé obslužné péče, ve svém poděkování uvedla: "Děkujeme touto cestou firmě www.dekorx.cz , která darovala našim klientům materiál ke tvoření. Velmi si ceníme každého, kdo podpoří naše aktivizační činnosti a dává tak našim seniorům možnost vytvářet si prostředí, které je jim blízké."

Je pro nás ctí podporovat komunitní projekty a udělat něco pro ty, kteří si zaslouží náš obdiv a úctu. Věříme, že díky našim materiálům budou interiéry domova pro seniory ještě útulnější a působivější.

Pokud jste zvědaví na naši nabídku a chcete se podívat na široký výběr dekoračních předmětů a materiálů, můžete tak učinit na našich webových stránkách www.dekorx.cz. Děkujeme za vaši podporu a věříme, že i vy najdete způsob, jak pomáhát svému okolí.