Dekorační věnce na vchodové dveře nebo do interiéru

Objevte naši širokou nabídku dekorativních věnců na vchodové dveře nebo do interiéru, kde si můžete vybrat z mnoha různých stylů a motivů. Jsou vyrobeny z přírodních materiálů, jako jsou květiny a vinná réva, a dodají vašemu domovu barvu a teplo po všechna roční období.

Dekorační věnce jsou nezbytnou součástí každého ročního období. Můžete jimi ozdobit vstupní dveře do domu, případně jakoukoli místnost. Tyto věnce jsou také obzvláště vhodné pro výzdobu obchodů a celkově komerčních prostor včetně kanceláří, protože vytvářejí příjemnou atmosféru pro vaše zákazníky.

 

Proč si koupit věnec na dveře?

V Česku i na Slovensku jsou ručně vyrobené věnce na dveře oblíbenou dekorací, kterou si kupují převážně ženy všech věkových kategorií. Ty odvážnější a kreativnější si věnec nebo dekoraci vyrobí sami ale ne vždy to dopadne podle představ a je potřeba sáhnout po profesionální práci. Decentní a elegantní nebo i výrazně barevný dekorační věnec na vchodových dveřích zaručeně zaujme všechny sousedy ale i náhodné kolemjdoucí. Důležitější než názory ostatních je samozřejmě vlastní pocit spokojenosti při pohledu na váš dům nebo byt. Jen si představte prázdnou dlouho chodbu plnou dveří, před kterými jsou akorát tak rohožky nebo boty a mezi tím spatříte dveře od svého bytu, na kterých je zavěšený krásný květinový věnec který vás přivítá doma. To určitě zlepší alespoň trošku náladu po náročném dni v práci. A o tom to tak nějak je!

A až k vám na návštěvu přijede někdo z rodiny, kamarádka nebo třeba kolegyně z práce tak pravděpodobně přijde u dobré kávy chvilka právě o tom, jak to máte doma hezké a útulné už od vchodových dveří.

Jak vybrat ten správný? 

Pokud si netroufáte odhadnout jaká barva by nejlépe pasovala k barvě vašich dveří tak je dobré se poradit buďto přímo s námi nebo s někým komu důvěřujete a myslíte si že má vkus.

Věnce se vyrábí ze sušených přírodních i umělých materiálů samostatně nebo v kombinaci. Mimo to se používají doplňky jako jsou dekorační konvičky, světýlka, sošky atd.. Tyto materiály se kombinují podle ročního období, umístění nebo i podle přání zákazníka do těchto kategorií:

  • Jarní věnce na dveře a do interiéru
  • Velikonoční věnce na dveře a do interiéru
  • Letní věnce na dveře a do interiéru
  • Podzimní věnce na dveře a do interiéru
  • Vánoční věnce na dveře a do interiéru
  • Celoroční věnce na dveře a do interiéru

Rozměry (průměr) se pohybují od 15cm do 40cm ale u ručně motaných věnců z přírodních materiálů jako je sláma nebo břízové větvičky lze vyrobit mnohem větší. Zhotovený věnec stačí zavěsit za háček nebo pomocí provázku nebo třeba stuhy přes dveře tak, že se konec přilepí na horní, případně vnitřní část dveří pomocí izolepy aby bylo uchycení co nejméně vidět. V případě venkovního uchycené viz. foto je nejjednodušší použít závěsný háček nebo dostatečně pevná drát.

 

 

Věnce a dekorace DekorX

Prohlédněte si naši nabídku věnců a dekorací! Stačí použít filtr pro snadné vyhledání podle barvy nebo třeba ročního období v kategori https://www.dekorx.cz/vence/ nebo v https://www.dekorx.cz/dekorace/